søndag den 18. december 2011

Julebegavet.

Jeg er blevet begavet. Izabel mødte op med overraskelser i form af gode gaver i rigelige mængder. blomster i flertal, julekort og nøglering kreeret i håndarbejde i skolen. Den sidste sætter jeg mere end almindelig pris på. Bag sådan en gave, ligger mere end blot arbejdet og tanken, der ligger også selve valget og fravalget af andre. I mange børns verden, findes efterhånden flere hold bedsteforældre end vi andre kun opruste. Nu til dags findes den slags både i pap, plastik og bonus og jeg ved ikke hvad. Børn kommer, hvis ikke vi omkring dem farer med lempe og kløgt, let i et dilemma, når få ting og goder skal deles ud med hjertet. Uhh der er følelser på spil og ingen skuffer nogen af lyst. Derfor ved jeg, at denne gave er givet fra et sted, hvor hjerte let kan rime på smerte, hvis ikke alle forstår at belægge sine ord korrekt. Derfor går sådan en gave lige i farmors hjerte. Den får hæderspladsen på alle måder og betyder mere end et 10 årigt barn kan sige med ord. Det meget personlige julekort blev lagret samme sted, med glæde og stolthed.
Her skulle så lige være tre billeder med fine sager, men næ nej, jeg er i Ribe og efter forsøg på halvandet døgn opgiver jeg.


2 kommentarer:

  1. Men jeg ser gaverne for mig og mærker en gensidig ømhed mellem Izabel og farmor.
    Og det med de mange genrer i bedsteforældre kategorien, kender vi også her. Balancekunst er en disciplin bedsteforældre som os MÅ tilegne os.
    Ha' en dejlig juleuge, Stella.

    SvarSlet
  2. Tak Anette og gid din sidste førjuleuge også må blive en dejlig én af slagsen.

    SvarSlet