onsdag den 14. december 2011

Oh my darling, oh my darling.......

Ny darling i huset. For snart længe siden, fik jeg en idé, til den taske som kunne blive min mulighed for nogensinde, at blive én med taske. Jeg har masser af tasker og kurve og hejs, men har bare aldrig haft den rigtige taske. Lige den, som jeg levede i. den som rummede mit liv og som fulgte mig über alles. jeg har jo som vist tidligere nævnt (tror det af og til er blevet nævnt) en niece som blandt andet laver tasker. Hun laver smukke tasker, bevars, og armbånd og dit og dat, men aldrig lige det, som var mig helt ind i psytoplasmaet som man siger i nogen kredse. Først fik jeg lavet en keyhanger i min farve og den har hængt på mig siden, så fik jeg lavet en kortholder i mit design og farve og det har hængt på mig siden. Så designede jeg en taske, sådan en, som  har lige  den størrelse og de detaljer som jeg skal bruge, kan lide og finder pænt. Idéen blev drøftet med lædersmeden og må jeg venligt og stolt præsentere:   

                             Lædertryllekunstneren selv, min søde NIECE!


                                Og der efter, en fotoserie af detaljer og goodies fra min darling.

Blødeste dejligste skind, uden at være for blødt eller slasket. Smukke rå skulderremme som passer perfekt til min krop. Lækker farve. Som at bære et blødt lille rådyr under armen.
Udvendig lomme, som kan lukkes. Fin til mobilen, hvor man hurtigt kan komme til den.
Tasken er ikke for voldsom i hverken højde eller brede. Der er plads til en bog og et strikketøj + det løse. Hverken mere eller mindre. Ikke en irriterende lille clutch, men heller ikke en weekendtaske eller indkøbspose.

 Naturligvis lilla lynlås, med ekstra lækker detalje.

Mit valg af foerstof. Både diskret og mønstret i et.  Karabinhage på begge sider, hvor jeg kan hænge såvel nøgler som kortholder, som ellers vil rode rundt til irritation på bunden af tasken.

 
Strop med ring, lige til at hænge de karabinhager jeg i forvejen har i visse ting.


Hankenes bagside er rå og blød. Lækkert ekstra "greb" i lynlåsen.


Og her hænger nøglerne så.


Og kortholderen. Kan findes frem selv i mørke.


Papirlommetørklæder, desinfektionsmiddel, tandstikkere og en lækker lille håndlotion. Er det ikke den slags en taske skal indeholde? Det skal min. Og jo naturligvis mine Bachs Rescue dråber.

Og NEJ, jeg er ikke ud i et ærinde om at sælge tasker, blot i at vise min glæde over noget jeg bare ved, bliver endnu et af livets bedste køb.

6 kommentarer:

 1. Uha - en lækker sag.
  Den vil jeg glæde mig til at se i virkeligheden!
  Knus Sussi

  SvarSlet
 2. Du kan mere end roligt glæde dig Sussi. Uhhhh den er dejlig og lige præcis som jeg havde forestillet mig den.

  SvarSlet
 3. Stella altså. Din heldige rad. Hvor skønt at ha' sin egen taske-smed i familien.
  Den vil klæ' dig, den fine taske med lilla lynlås. Passer perfekt til dine røde krøller ;)

  SvarSlet
 4. Tak Anette. Ja den er altså bare fin og lige mig.

  SvarSlet
 5. Stella - da jeg så billederne af de smukke tasker hos Kristine, så var din den ene, som jeg forelskede mig i. Forelskelsen er ikke blevet mindre efter du har vist alle de smukke detaljer og praktiske ting.Den er mega skøn...

  SvarSlet
 6. Intet mindre Karina og så er den jo lavet efter mine mål og behov. Du må igang med at designe én selv.

  SvarSlet