fredag den 6. januar 2012

Er jeg mon en ægte krukke?

I dag kom der brev fra Gerlev højskole. Jeg er optaget på mavedans holdet. JUBIIIIIII.
Ak og ve, desværre kunne jeg ikke få det enkeltværelse som jeg havde ønsket.
1000 tanker farer straks gennem mit hoved a´la: Det er da også lige meget og den anden er sikkert skida sød og man tager jo netop på højskole for at være sammen med andre og bla bla bla, men NEJ! Fanden gale mig om jeg vil. Jeg vil have plads til alene tid. Jeg gider bare ikke være social i døgndrift og det handler ikke en pind om de andre, men om MIG. Det er MIT ophold og MIG som betaler og jeg vil altså have enkeltværelse. Sådan er det og sådan er jeg og sådan skal det altså være.
Nu har jeg skrevet til skolen, at sådan er det altså med mig og mon de kan flytte mit ophold over til august og mon jeg kan få et enkeltværelse der.
Nogen vil nok ryste på hovedet og kalde det krukkeri. Jeg er fløjtende hamrende ligeglad og glad for at jeg stod ved min beslutning.

5 kommentarer:

 1. Sådan!!!
  Og nej du er overhovedet ikke en krukke. Jeg har også haft enkeltværelser tre ud af fire gange jeg har været afsted på højskole.
  Den ene gang havde jeg dobbeltværesle sammen med min mor. Så gik det lige :-)

  SvarSlet
 2. Du er absolut ingen krukke, Stella. Jeg har det præcist som dig. Når man selv betaler er det ikke mere end rimeligt. Højskole eller ej.
  Jeg blev en gang sendt på et lærerkursus, hvor vi lå 10 kvindelige kolleger i køjesenge i samme rum, med fællesbad, hvor der end ikke var forhæng til bruseren.
  På et andet obligatorisk lærerkursus, sov jeg i dobbeltseng med en perifer kollega, nogle kursister måtte endda dele dobbeltdyne.
  Nej. Jeg gør det aldrig mere.
  Jeg går helt klart ind for enkeltværelser og privatliv.

  SvarSlet
 3. Tak Kirsten og Anette.
  Jeg er også selv svært godt tilfreds med at jeg ikke gik med på den med dobbeltværelset. Jeg tror det er noget med alderen. Jeg VIL bare ha fred og alene tid og vågne for mig selv og læse så længe det passer mig. Anette, alt det der kender jeg skam som gammel pædagog. Det simpelthen utroligt hvad standen bliver budt udi manglende komfort. ALDRIG mere telt for mit vedkommende, du godeste hvor har man bare ligget i telt både hist og her med fremmede unger. ALDRIG ALDRIG mere.

  SvarSlet
 4. Nej, ægte krukke bliver du nu nok aldrig. Jeg ville heller aldrig vælge at tage stikket ud fra hverdagen og så dele værelse med en fremmed. Sidste nytår var jeg på retreat og kom igennem med at bo i 'The Munk Room', da jeg bad om så bare at få et kosteskab eller noget. Og det var et vidunderligt kælderrum, som jeg der fik HELT for mig selv i nogle helt vidunderlige fredelige dage.
  Det er jo ikke engang luksus, du beder om, bare helt rimelige forhold. Så tillykke med beslutningen om at flytte til et senere kursus.

  SvarSlet
 5. Men lur mig når de på højskolen ikke kan få fyldt deres kursus op. Så skal de nok ringe og tilbyde dig en seng på et dobbeltværelse kun til dig.Det har jeg hørt om før :-)

  SvarSlet