onsdag den 19. marts 2014

Karma og Klamydia.

De to ord har vel umiddelbart kun forbogstavet tilfælles. Og dog. Da jeg fortalte at vi skulle, og senere havde været i KARMAKLUBBEN og i det hele taget på Søpavilionen, var fanden løs. Klamydiaklubben bliver slige steder også kaldt. Fint for mig. Faktisk ret sjovt. Og så alligevel ikke. For hvad er nu det for en nedladende holdning at have? Hvem bestemmer hvilke dansesteder det er pænere at komme på end andre? Personligt har jeg klamydia til gode, selv om jeg har været på mangt et dansesteder i min tid og der sikkert har været basis for den fine diagnose mange af stederne.
Hvorfor bliver nogen steder udråbt som enkebal, klamydiaklub og kødmarked og andre steder ikke? 
På Karmaklubben var der ganske givet gæster med klamydia og måske endda værre sager. Der var helt klart flere som håbede at finde en partner til andet end bare dans. Nogen satsede sikkert på onenightstand, andre på en date og helt andre på en livslang partner. Ingen sagde det til mig og ingen skiltede med det, men det må vel være tilfældet, hvor en masse mennesker er samlet. Hvis man er et sted i sit liv, hvor man ser sig om efter en partner til det ene eller det andet, tror jeg tanker følger med hvor end man er. Om det er i Karmaklubben, til porcelænsmaling eller charterrejser, så tror jeg, at man har blikket vendt mod den potentielle. Det lægger man vel ikke fra sig. 
Men jeg tror altså stadig, at flere end jeg selv, går ud ene og alene for, at danse.  Hvis musikken er til det, er jeg bedøvende ligeglad med hvem jeg skal danse med. Ok, der er bedre dansepartnere end andre, men når musikken spiller, stemningen er god og energien flyder, så elsker jeg at danse og dybest set gør jeg det for min egen skyld. Ikke for at blive vurderet, beundret eller feteret. 
Lad os tales ved, når du selv har været der inde, fulgt opfordringerne fra de mange sedler om, at god karma er noget man skaber og ikke noget man bare får. At en fest aldrig bliver bedre end gæsterne gider lave den. At vi alle kan prøve, at gøre noget vi ikke plejer og at hvis vi hver især starter med at smile til andre, kaster det helt sikkert noget godt af sig. Ikke Karma Lones ord, men frit fortolket af mig.
Måske ses vi der inde. Måske gør vi ikke. Men hav og lav en dejlig aften når du når så langt. Næste gang må du vælge stedet, hvis jeg tør for angsten for klamydia.


2 kommentarer:

  1. Jeg har også heft en dejlig dansetur med karmaklubben på det såkaldte klamydia slot, og jeg fik sjovt nok heller ikke klamydia ;)

    SvarSlet
  2. Der er under alle omstændigheder en god stemning der ude og at danse kan der vist aldrig være noget galt ved.

    SvarSlet