mandag den 24. marts 2014

Når der bliver stille for længe er der noget galt.

Den sætning har mange af os hørt som børn. Dem af os som har børn, kender den helt sikkert også. Man kan ikke med helt sindsro nyde når ungerne er bomstille. Bevares, det er rigtig dejligt med lidt ro i hytten, men det er ofte tegn på, at noget er under opsejling, noget er galt.
Sådan er det også med den larmende tavshed på min blog.
Jeg er simpelthen syg. Jamen det har du jo været i mere end fjorten dage, vil den vakse læser nok råbe, og det er da helt rigtigt. Så var der lidt ondt i halsen, så var der lidt feber, så var der dit og så var der dat og hele tiden var der enorm træthed. Lørdag klarede jeg at danse de tre timer som jeg elsker og jeg klarede at køre til Ribe bagefter, men så har jeg heller ikke klaret stort mere. 
Jeg har feber, høj feber og jeg har monster ondt i halsen.
Hvis man ser på væddernes horoskop, har vædderen sit svage punkt i halsen og jeg har da også altid haft let til halsonder og astma og lunger, men altså nu er den da helt tosset. 
Er faktisk nået så langt, og det er ret langt for mig, at jeg overvejer, at afprøve lægesystemet. Kan man mon entrere et udenbys lægehus, klage sin nød og blive tilset af en udenbys læge??????
Bliver man mon ikke bare sendt videre til egen læge når man kommer hjem, eller til lægevagten i Esbjerg efter kl 16. I know, jeg finder ikke ud af det hvis jeg ikke prøver, så det er vel det jeg må.
Det hele skulle jo ellers lige være så hyggeligt. I eftermiddag ankommer en veninde og vi skal ud at spise vores årlige julefrokost, som kan ligge på alle tider af året. I morgen skal hun videre og jeg skal til middag med to Ribe veninder. Jeg har på ingen måde tid til feber og nedsmeltning.
Ok jeg gør det. Jeg går sgu ned i det lægehus og prøver at overbevise en læge om, at det han længe har ventet på er mig og.......her er jeg.
God dag til alle syge som raske og husk lige at komme ud i forårssolens som lokker så fint allerede fra morgenstunden.

2 kommentarer:

  1. Åh, din stakkel. Ønsker dig god bedring. Og du kan altså godt søge læge, der hvor du er.

    SvarSlet
  2. Tak. Ja det gik da over al forventning.

    SvarSlet