søndag den 27. april 2014

Strik Café.

Høj sol. Få, men skønne damer. En begynders gejst og gode start. Lidt godt til maven, kaffe og the. Snak og hygge. 
Sådan plejer det skam at være. I dag var vi rykket ud under åben og lyseblå himmel og lod os bage af solen. Sjovt nok, havde vi alle tre baby/børne projekter på pindene.
Det aller bedste for mig er, når der er nye strikkere i flokken. Folk tror det ikke før de er der, at strik kan give det samme som meditation. Oplevelsen af ren væren. Opdagelsen af, at dine problemer blev lagt bag dig for en tid, hvor hjernen blev beskæftiget med noget andet, som ikke levner plads til stress og dumme tanker. 
Begynderen ved bordet i dag, er én, som har betydet rigtig meget for min familie engang for mange år siden. Tiden lagde afstand og pludselig er hun her igen og er på ingen måde blevet dårligere. Tja sådan er det faktisk lidt med begge dagens gæster, som begge står mit hjerte ret nær. 
At de så også strikker og gider gøre det med mig, er den gode ekstra bonus.
Mon ikke vi lige kan nå endnu en strik café inden sommeren og dens gøremål og ferietravlhed opsluger alle for en stund? 
4 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud, Stella. Jeg er ked af, jeg ikke kunne komme, men det var klart den rigtige beslutning. I stedet har jeg været lidt i haven og plejet min mentale sundhed :-) Jeg vil rigtig gerne komme, hvis det kan passe med en strikkecafé inden sommer.
  Knus - Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var skam hyggeligt Lotte og det skal aldrig blive endnu en sten i stressskoen. Håber at se dig med garn og hæklenål engang til inden sommeren er over os.

   Slet
 2. Det ser bare hyggeligt ud, syslerier i solen er altid dejligt.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne. Ja det er skønt at slå de to fluer i et ordenligt smæk. Sol og krea. Skønt

   Slet