torsdag den 20. november 2014

Der er alligevel noget om snakken.

Det der med, at man må lide for skønheden, er der nu altså noget om. Jeg elsker ansigtsbehandlinger, men aller mest når det er overstået. Den der del, hvor der trykkes og stikkes og mases og den anden del, hvor der lægges voks på øjenbrynene og SVITCHHHHH rives af i et snuptag, er ikke noget jeg nyder på nogen måde. Faktisk noget jeg hader rigtig meget. Jeg er i store grove træk udstyret med en ret høj smertetærskel, men de der små nervepirrende ondskabsfuldheder tåler jeg meget dårligt. Faktisk truede jeg kosmetologen med tæsk, men det tog hun nu forbavsende rolig. Jeg kender hende. Hun ejer klinikken Complete Luxus i Ballerup http://www.completeluxus.dk/, hun hedder Henriette og er noget så dejlig, dygtig og meget sød. Hvis du står og mangler en anbefaling til en god og ærlig kosmetolog kan jeg varmt anbefale både hende. Hils lige fra mig. 
Vel hjemme er jeg både kæk og super blød i ansigtet.
Efter sådan en omgang forkælede jeg mig selv med en flere timer lang gåtur gennem København, efterfulgt af frokost på Jean Claude på Østerbro. Et lille hyggeligt sted, med enkel, men lækker indretning og en ret lækker Chevre Chaud.





Det hele blev forsøgt brændt af igen, med en times Burn Out Bellydance. 
Og så lige lidt til samvittigheden. Årets to pakkekalendere er i hus, altså som i indpakket, nummereret og klar til jule måneden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar