onsdag den 17. december 2014

Juletur.

Juleture har vi flere slags af her i huset. I går var det den årlige for mig og manden. Ikke helt samme rute altid, men meget noget som ligner. I går fik vi lige set lidt på Nørrebro. 
Rundet Rastablanche og fyldt lageret op af de fede Indiske pudebetræk. Vi har brug for nye farver og hvem leverer det bedre end Indien? 


Ønsket god jul og nydt den gode kaffe hos KAFFE på Istedgade og videre til frokost i Nyhavn. Den ene gang om året hvor jeg drikker en øl, er til julefrokosten der med sild.


 Videre til højdepunktet, som klart er Christianias julemarked. Der hvor alle varer ikke ligner alle andres. Hvor kreativiteten og det gode humør er i højsæde. Band spiller stemningsfuld jule musik, mens handelen går og der drikkes kaffe, glögg og hvad der ellers er til at få. 






Aftensmaden indtog vi hos La Gallettes i Lars Bjørn stræde. Madpandekager på fransk og uden gluten. Vores var fyldt med spinat og gedeost, men kortet er stort, så der plads til en hver lyst. 
I dag er der andre boller på suppen. De absolut sidste julegaver er pakket ind og klar til levering. Træningstøjet er lagt frem og klar til både Hop Shop og Zumba. Man skulle nødig falde af på den, bare fordi det er jul. Motion er faktisk fyldt med sjov og ballede og leverer godt humør og velvære. Her er motion ingen straf eller plage. Jeg er klar og glæder mig. Men hov, der skal lige øves en dans. 

2 kommentarer:

  1. Det lyder som en utrolig hyggelig tur. Det gad jeg godt - og pynt man bliver glad af :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det nemlig og ja, helt andre sager end det gængse og lige lidt sjovere. Meget går også hele året.

      Slet