mandag den 26. januar 2015

Husk også at komme ud, ud og opleve.

Når man både arbejder hjemme hos sig selv, man kan være på nettet og der igennem besøge hele verden og sågar naboen. Man kan sidde hjemme i stuen og høre den nyeste musik og endda dyrke motion hjemme i stuen instrueret fra hele verden. 
Men vi må altså også ud i den virkelige verden. Der ude hvor vi socialiserer. Der hvor man kigger hinanden i øjnene, giver hånd og svarer på spørgsmål med de ord man har i sin mund.
Jeg kommer ud og faktisk ret meget, men jeg er til stadighed opmærksom på, at jeg også skal huske, at komme ud, h or jeg ikke er på hjemmebane og ikke kender dem jeg skal besøge på forhånd. 
Derfor, blandt andet, har jeg igen lige trykket på TILMELD knappen til mere danse workshop til sommer. Hos ukendt lærer, ny skole, ukendte elever og ny indlæringsform. Der skal jeg ud og få en på opleveren for både krop og hjerne.
Først skal jeg dog på café med god veninde og lave perleplader. Jeps, du læste rigtigt. Perleplader som i pædagog/fritidshjem/barndom /tiden med små unger.......perlepladeaften holdes nemlig den første tirsdag i hver måned på KAFFE på istedgade på Vesterbro. Den lille, men meget sociale café med øko på det store hjerte. Det lyder såre naivt, enkelt og banalt, men der er da langt mere på spil end en lille plast perle. Der er igen det sociale. Ud at socialisere på kryds og tværs af en masse grænser og så er der det element som handler om, at gå ud og deltage i noget, som jeg/vi dybest set ikke aner en pind om og ikke aner hvad vi skal stille op med alle de perler og os selv. Ok, mere angste er vi trods alt heller ikke. Vi går frisk til opgaven og aftenen og det helt fantastiske arrangement, som vist mere handler om det at mødes end om det, som i min studietid hed "Det fælles tredie". Det som får os til at dukke op og der ud fra, så får andre oplevelser. Her er "det fælles tredie" samtidig originalt og sjovt og vi er klar og tændt på projektet.


2 kommentarer:

  1. Og jeg glæder mig til det fælles tredje - OG til både perler og ditto plad(d)er :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det bliver helt sikkert en festlig aften Kirsten. To skæve eksistenser på så stærkt et stof som kaffe og perler skal nok blive et hit i café miljøet.

      Slet