torsdag den 29. januar 2015

Op med stængerne.

Tolv timer efter jeg forlod hjemmet i morges, er jeg vendt hjem til reden igen. Jo, det blev en lang dag, men til gengæld var den fyldt med god undervisning og en masse bevægelse. 
To timers yoga og tre timers dans kan mærkes. Benene er nu smækket op, kroppen hyllet i joggintøj, kaffen skænket og måske tager jeg lige et par pinde på en lille trøje, inden jeg tørner ind, efter en lang og dejlig dag fyldt med det bedste indhold. 
Når man danser mere end bare en lille bitte smule og samtidig med bare fødder, slipper man ikke uden skader. Vabler og en masse hård hud de mærkeligste steder på fødderne. Den slags klares bedst, hvis man tager det i opløbet og ofte giver de beslastede fusser lidt ekstra omsorg. Jeg giver dem lidt med filen næsten dagligt, et lille fodbad og en god fugtende og plejende creme målrettet de hårdtarbejdende undersåtter. Den bedste creme jeg ind til videre har fundet og fået anbefalet af dem som har forstand på den slags, er denne fra Origins. Den vil jeg varmt anbefale. 



 En god scrub kan de også rigtig godt lide at blive nurset med. Prøv det, du vil blive takket for det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar