fredag den 27. februar 2015

Til den lyse side.

Når tiden er travl som den er lige nu, eller som i går, hvor jeg havde ekstrem mange fritimer mellem yoga og dans. Fem timer, hvor jeg gik rundt i Københavns gader. Det havde været en pine, hvis vejret havde sagt på noget med regn eller sne, eller sågar bare kulde. Men i går, der var fuglene fremme med de høje triller, småbørnsforældre var på legepladsen lidt senere end de plejer og der var flere som nød en kaffe på en bænk. Selv nød jeg bare solens milde stråler, at kunne lyne jakken lidt ned, at der var lys over alt og at jeg bare kunne gå præcis den vej jeg gad. På nær lidt frokost og en kop kaffe, valgte jeg at gå det meste af tiden. Motion, sollys og frisk luft på samme tid, kan vist aldrig andet end gavne.

Lidt fotos fra den solbelyste by.




Eneste sikre mål var Husflid. Den enormt lækre hobby butik på Østerbro. Den må vel være tæt på stedet som har alt. Nyt som gammelt. Det bedste af det hele er nok, at både den sødeste indehaver, men bestemt også andre ansatte, på det nærmeste flyder over med gode råd, fif, tricks og fiduser. 
Jeg købte ind til et par kommende kreaprojekter, flere med tanke på små flittige hænder. 
Noget med en mors fødselsdag og noget med påske. Når man selv producerer, må man være ude i tide. Der er også et par projekter i støbeskeen, som måske skal i gryden, men de tåler slet ikke dagens lys her endnu. Man ved jo aldrig hvem som kunne læse med. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar