torsdag den 19. marts 2015

Øko, god pris og fair hele vejen.

Hvis du ikke kender shoppen My Fair Shop,kan du besøge den her http://www.my-fair-shop.com.
En shop, som bliver drevet af en stærk kvinde, hvis hjerte banker for bæredygtighed, Fairtrade og økologi på alle de niveauer hun færdes på. Hun prøver på, at lave en butik, hvor du med ren samvittighed, kan handle det meste. Der er både lækker øko til hud og hår, mode, Mandela armbånd og The Little Sun lampen. Et armbånd har jeg, den lille glade sol lampe lyser autocamperen op på vores ture. Som ekstra bonus, donerer begge sager penge til gode formål. 
Nu har jeg lige været på shopping igen. Den fedeste og blødeste øko sweatshirt. Jeg tog den i et nummer større, så den både er fyldt med hygge, varme og god plads til lidt under.
Farven er helt hen i vejret men nyd den alligevel.


Og bare indpakningen er en postgang værd.


Lille sødt håndskrevet kort fulgte også med. Personligt, nærværende og engageret. Den slags kan vi godt lide. 
Kig forbi. Jeg håber du bliver lige så begejstret som mig. 

2 kommentarer:

  1. Åhhh hvor det glæder mig, ikke bare at du er begejstret men også at du deler. Af hjertet TAK det betyder så meget for den verden vi lever i. Hav verdens dejligeste dag....og jeg vil også have den The World sweatshirt;-) Knus Charli

    SvarSlet
  2. Tak Charli. Jeg er helt enig. Alt hvad der står os nær og kær bør deles. Alle skal have del i kagerne. Skynd dig at iklæde dig den lækre sweatshirt. Den er virkelig dømt til yndlings allerede. Måske man lige burde hapse endnu en.

    SvarSlet