søndag den 1. marts 2015

Lidt nærmere de nye tendenser.

Så kom der endelig besøg af en håndværker. Ham som skal give bud på det som skal laves i hjemmet. Vægge, lofter, bygning af en reol, skabe ned, hylder op, lys ned, lamper op osv. Nu er han kørt hjem i sin tænketank og lader snart høre fra sig igen.
En kreativ fyr, som ikke tænkte i firkantede håndværker kasser. En ung fyr, som satte sig ind i min tanke boble og prøvede, at omsætte ord til praksis. Han var med på det hele. Ikke at det nok var hans stil, eller sådan han ville designe et hjem, men med respekt, indlevelse og håndværksmæssig interesse. Det samarbejde kan godt blive sjovt. Ikke mindst fordi det skal foregå på andet end dansk. Engelsk, tysk, polsk, tegn og kreativitet. Det er alligevel sådan jeg er bedst, altså til det kreative sprog og tegn, så mon ikke det går hen og bliver ganske festligt? 
Med det spræl og farvevalg sikrer jeg fest og evigt forår i eget hjem. 
Mellem idéerne voksede endnu en lille reflekshue lige af pindene. Endnu en med dulle. Denne gang til en lille jysk pige. I Jylland har de jo også brug for reflekser og trafiksikkerhed.

 
Den foregående hue er i dag afleveret til Amager. Aftenen er gået med hue leg i mørke med en lygte. Kom ikke og sig, at huer ikke kan være sjove eller lærerige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar