tirsdag den 7. april 2015

Det var så den påske.

En masse dejlige fridage. Mon ikke det er sådan, at de fleste danskere ser påsken? En masse fridage lige i rap, med udsigt til lune vinde og tid til hinanden. Det kristne budskab og hele baggrunden for hvorfor vi fejrer påsken, er vist gledet i baggrunden for de fleste. Fint med mig. For mig har påsken været skønne fridage, med Spa, langsomme dage med tid til hygge, lange gåtur, udflugter, en latte hist og her, god mad med tid til at nyde den også, et glas rosé for at fejre, at det snart er rosévejr for alvor. Vejret viste sig fra sin bedste side, så mon ikke mange lukkede sommerhuset op, malede stakittet, fjernede de døde kviste og ellers bare nød vejret rundt omkring hvor muligheden bød sig? Selv brugte jeg flest arbejdstimer inde. Der blev pakket en masse kasser ud. Meget er vasket af og stillet på plads i den nye reol, i skuffer og skabe, nu rent og pænt. Ting med fejl og træthed i geledderne er smidt ud eller erstattet med mere brugbare sager. Stuen og havestuen har fundet deres form. Nu venter vi på snarlig opdukken af fede rå Kalmar brædder, som skal agere nye hylder i vores køkken. Derefter skal vi have besøg af en elektriker og pakke syv kasser mere ud. Enden er meget nær og resultatet tegner bare så fint som jeg havde forventet. 
Da stuen var tæt ved på plads, øjnede jeg igen tid til mit strikketøj. En kvart Sarah Lund har nu fået påmonteret et ærme. Her arbejdes langsomt pt, da der skal tages kærlig hensyn til en væskende skulder og en masse opgaver som lige er vigtigere end Sarah. For eksempel, kunne en vigtig opgave sagtens være, at handle ind og igen skabe varer på egne hylder. Et nedpakket køkken har tæret på reserverne. At øve en lille håndfuld danse er vist også en opgave, som står helt fremme på to do listen. 
Det er nemlig ikke påske mere, må jeg lige minde mig selv om, men der er helt ærligt lidt langt til start knappen i dag. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar