torsdag den 30. april 2015

Endnu en til samlingen.

Samlingen af gode oplevelser. Dansens Dag blev i VerdensKulturCentret fejret med fynd og klem. Vi havde inviteret andre dansegrupper/genrer ind i kredsen og samlet gav det en virkelig god aften. Alle som optræder trækker jo deres  publikum med og når musikken spiller, drypper den gode energi jo på os alle. Vi fik set lidt andet dans end bare vores eget. Dygtige engagerede mennesker som brænder for deres dans. En festlig aften med dansen som fokus.
Selv havde jeg en sød veninde, manden og "de små" med. 
"Den lille" er jo efterhånden blevet skolens maskot og også i går, var han en af de første på dansegulvet, da dansen blev givet fri. Jeg må indrømme, at det hør mig stolt, at have opfostret en ung fyr, som hviler så godt i sig selv og sin maskulinitet, at han uden tøven stiller op til mors danse arrangementer og tager det helt naturligt, at mors motion og passion hedder mavedans. Samtidig med, at han glad og gerne kaster sig ud i dans og ryster med kroppen så godt han kan. At hans far også altid er på gulvet gør det vel ikke værre, men det handler helt sikker også både om personlighed, selvsikkerhed, selvværd og en helt naturlig åbenhed til andres måde at gøre tingene på. Han har bla mange meget gode venner i indvandrerkredse, hvor han feks til fester oplever andre måder at feste på, ikke mindst fest og dans uden forudgående indtagelse af alkohol og at alle danser med sig selv og hinanden. Den slags åbner både øjne og hjerter og altså også lysten og modet til dans. 



I dag er det atter hverdag. Torsdag og dermed dansedag. Øvedag. Store øvedag. Hele tre timers dans får jeg i dag. Bagefter skal krop og sjæl holde fri i hele tre gode dage, hvor jeg satser på lidt havearbejde, lidt tid ved symaskinen, lidt hygge med et Gudbarn og resten må vise sig. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar