fredag den 8. maj 2015

Der er forår i min have.

For fuld udblæsning. Nu sker det. Alt springer ud, så man nærmest kan høre det. Det nyplantede krydderbed har haft godt af noget regn og på en dag med sol som i dag, med kvidrende fugle, nyudsprungne æblegrene og noget nyt som pibler frem overalt, er haven aller mest frodig og smuk. 



Jeg nyder synet hver dag. Heldigvis får jeg slet ikke stress over ukrudt mere. Ret heldigt, når man som jeg står midt i så meget dans som jeg gør dette forår og sommer. Jeg pendler afsted i tide og utide, danser alt hvad jeg klemme ind og dyrker zumba og yoga ved siden af. Det ene fordi, at nu er det alvor med den dansetræning, noget andet dans bare fordi, og zumba fordi det giver noget helt andet og slet intet kræver af mig, ud over min tilstedeværelse og at give den max gas. Skide værre med hvordan det ser ud, her er det kun for sjov og motionens skyld. Yogaen giver mig en masse styrke, balance, smidighed i de stive led og faktisk også en god sjat sved på panden. Præcis motion i alle former er meget vigtigt for mig. Mine lunger kræver daglig medicin. Det må jeg acceptere. Resten prøver jeg at bekæmpe og forbedre med motion. Det er en meget vigtig sag for mig og her gør jeg alt hvad jeg overhovedet kan. Jeg elsker min motion, men det er godt nok vigtigt, at det er former som jeg har det sjovt med samtidig. At hive jern og svede ved maskiner eller på hold hvor bevægelserne ikke giver mig glæde og smil på læben nytter ikke for mig. Mon ikke det er vigtigt for de fleste? For mig er det alt afgørende. Jeg har fundet dansen i flere varianter, yoga og den smule løb jeg kan klemme ind. 
Men som sagt er haven også vigtig for mig. Jeg piller og nusser når jeg har tid og allermest lyst til det, men det er ikke der jeg forbrænder mine kalorier. Haven er primært til for at nyde nu og det gør jeg. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar