lørdag den 16. maj 2015

En kunst gave.

Fredagen bød på en af mine oplevelses gaver. Fra en lækker kvinde, som synes, at jeg skulle opleve dans som kunst eller kunst som dans. Kunsthallen på Nikolaj Plads dannede smuk ramme om de unge menneskers dans. De var godt nok dygtige. Der var øvet instenst og hver en bevægelse var fængende og passede ind i den store helhed. Der blev dog kun leveret dans i fyrre ud af lovede tres minutter, men det ændrede nu ikke på, at det vi så var intet mindre end fantastisk.


Inden forestillingen nød vi en sandwich og et glas vin hos MORMORS i Bredgade. Også en virkelig velbesøgt café.

 
Og efter forestillingen spiste vi middag hos Flyvefisken i Studiestræde, hvor man nok aldrig hår forgæves for en dejlig oplevelse. 
Dagen blev sparket igang i haven, som igen trængte til en kærlig hånd. Efter et par timer med hård hånd, var der igen luft mellem planterne og lidt trimmede kanter om de små bede. Lov dig selv en gang for alle, at du aldrig, som i totalt forbudt, planter en humle i din have. En villigt viksende slyngplante, som får de mest fantastiske blomster. Planter du blot den mindste lille stilk i din have, slipper du aldrig af med planten igen. Den vil forsøge, at aflive alle dine planter og true med at dække din have totalt med humle. Den opfører sig nøjagtig som junglens lianer og har en enorm styrke. Nyd den på afstand, plant den aldrig. Gør du det alligevel, så sig ikke, at jeg ikke havde advaret dig. 

1 kommentar:

  1. Tak for rådet vedr. humle, Stella. Vi har en lille en i kolonihaven, der snor sig op ad æbleespalieet, men indtil videre er den til at styre. Ellers må vi slå os på ølproduktion :-)

    SvarSlet