fredag den 22. maj 2015

Opladet.

En lille uge i Ribe. Tæt pakket med samvær og hygge. Først på ophold i Middelfart med barnebarnets mor. To dage uden børn og andre forstyrrende elementer. Bare os, lækker mad, lidt vin, den smukkeste udsigt, fine solnedgange, gode gåture og dybere snakke. Vi sluttede af med en lang dag i Odense, hvor der blev både hygget og shoppet. Lidt nyt garn til lidt baby strik måtte lige med hjem sammen med en ny Sandnes baby bog og gode cremer som lover en masse nyt kan vi heller ikke stå for. Vi fik begge lovende C vitaminer på dåser med hjem. 









Den sidste aften i Ribe blev brugt sammen med barnebarnet og hendes mor. Og selv om Izabel mente, at det ville stå bedst til hendes mors personlighed, at blive blonderet, kastede vi os altså over en Henna blanding af de vildere. Den har vi planer om, at bygge videre på i næste måned.


Nu er jeg hjemme i Køge igen. Hjemme hos mine egne syrener som dufter og lokker og hvisker noget om sommer. Ok, lad os se hvad i kan. Bare stik os noget sommer. Jeg tror de fleste er klar.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar