torsdag den 4. juni 2015

Ting som sagtens lige kan puttes ind.

Som feks, at juice en masse frugt og grønt. Ting som for mig leveres lige til døren af Årstiderne. Ren øko og vigtige vitaminer. Jeg kører heller ikke her med opskrifter eller andre restriktioner. Jeg bukser hvad der er ved hånden og det er forbavsende sjældent, at det ikke smager godt. Kold skal det være. Koldt og friskt. Juice og et par riskiks kan meget let være en frokost for mig. Man tror det ikke, men sådan en juice fylder altså ret godt i maven, men bliver ikke for tungt før en yoga time.


At købe en ny kuffert kan også let presses ind mellem de daglige indkøb, når man har samme tilgang til kufferter som jeg. En kuffert er bare et transportmiddel, som skal transportere mit tøj fra A til B. Min gamle kuffert var super billig, men holdt i virkelig mange år og kom vidt omkring. Den var ikke altid blevet behandlet lige pænt og var bulet, laser og møgbeskidt. Jeg var flintrende ligeglad. Den havde en gyselig grumset lilla farve, som var så letgenkendelig, at jeg aldrig var den som stod og glanede efter min kuffert længe, eller tog fejl flere gange. To gange kom den slet ikke med hjem, men det var faktisk bare et plus, for så slap jeg for slæbet og den kom kørende i taxa til mit hjem næste dag. 
Den nye er fra Kvickly. Ren plast. 375kr. Kedelig brunlig farve. Den er der ingen som løber med. Den kan lukkes, den kan køre på hjul, ergo er den ok.
Nu har den fået mit gode gamle navneskilt på. En lyserød puddel, som også er lidt beskidt, men har fulgt mig trofast i mange år. Med klister dots på i friske farver, er den faktisk ret fin og igen, letgenkendelig. 


Jeg lægger pengene i ferien. I oplevelser, i mad, i drikke, i sjov og spas, ikke i en tåbelig kuffert. Når denne her ikke kan mere, vil jeg ikke græde en eneste tåre, men blot gå ud og købe en ny jeg kan dekorere.
Om fireogtyve dage skal den ud på sin første tur. Vi skal nok blive venner. Plastic fantastic. Here we come. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar