tirsdag den 7. juli 2015

Over there.

Jeg har været stille. For jeg har været langt væk. Helt ovre i byen, som er gjort af samme stof som drømme. Jeg har været i New York, i en uge, med mand og teenage barnebarn. Rejsen var hendes konfirmationsgave. NY er ikke min by som sådan, men den er byen for enhver teenager har jeg bemærket. For byen har alt, her er alt muligt, både for vejen op og ned. Her kan man nå de helt høje højder og den dybeste afgrund. Alt kan skaffes og købes og ofte får man to for ens pris. Her er gang i den døgnet rundt. Her er liv, larm, farver og indtryk 24/7 og som turist sover man godt og tidligt for man er mættet med indtryk.
Vi så alt det som man skal se og meget mere. Vi drak spandevis af kaffe og kakao fra Starbucks som hurtigt var teenagerens favorit. Vi spiste cupcakes i skyggen af Sex and the City og vi hyggede og grinede og krydsede et par klinger, som nok ikke kan undgåes når man er tæt med en teenager døgnet rundt i en uge. Der blev spillet kort alle mulige steder, strikket en lille smule og læst i bøger. Vi havde for at sige det mildt, en rigtig god tur, med fokus på oplevelser. Og så gik vi. Vi gik dagen lang stort set, så der var trætte fødder og så shoppede vi, selv om kursen ikke helt var med os. 
Teenageren købte i stor stil tøj og sko. Selv faldt jeg over stof og bling til kostumer og sports tøj og sko.
Nu er vi hjemme. Hjemme hos den snurrende vaskemaskine og kufferter som skal tømmes og en som skal pakkes igen før teenagerens hjemrejse. Hjemme hos den bugnende have og kælne kat. 
Hjemme til danse som skal øves, klienter som skal behandles og fede små udflugter.
Først, men ikke mindst, landede vi lige midt i gudbarnets fire års fødselsdag. Vi var heldige, at hun bød på aftensmad med dessert, samt en masse knus og kys. Lige om lidt er hun storesøster, men endnu er hun bare store Olga på fire år. 

ADVARSEL! Er du bare ikke til andres spam af ferie billeder, så skal du skynde dig væk lige nu. Om lidt er det for sent.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar