søndag den 2. august 2015

Når det skal være både nemt og virkelig smart.

Når solen endelig stråler over os en hel lang dag, skal man da ikke spilde tiden i køkkenet. Så efter en lang dejlig gåtur langs stranden, fik vi den geniale idé, at spise ude. Altså ude som i ude. Både ude i naturen og uden for hjemmet. Vi bestilte simpelthen pizzaer til levering på lystbådehavnen, så vi senere kunne tage vores cykler og fælles søn, og cykle stille og roligt afsted og være ved det aftalte sted på det aftalte tidspunkt og møde pizzamanden med friske varme pizzaer. Var det måske ikke bare smart ? 
At pizzamanden oven i købet har konverteret til økopap gjorde bare det hele endnu bedre (ok, han var dog i bil). Ret hyggeligt arrangement, som lige kastede endnu en lille gåtur af sig og en cykeltur hjem til lige at lægge pizzaen på plads i maven. Sådan kan man også runde en weekend af. 

I morgen starten en ny uge. En uge med farmors lille børnehave. Den lille Amarkaner vil komme anstigende hver dag den kommende uge kl 7 morgen. Klar til havregrød og hvad der ellers er på menuen om morgenen. 

Vi skal have en hel uge farmor tid fra morgen til aften. 


Så kan forældrene passe deres job og vente med at holde ferie til det planlagte. Jeg håber på godt vejr hele ugen, det er nu engang det sjoveste vejr om sommeren, men kikser den plan, har vi masser af andre ting i baghånden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar