onsdag den 13. januar 2016

Et heeeeelt afslappet TILLYKKE.

I julegave, havde jeg givet Manden et ophold på Hotel Kong Arthur i Kbh. Sådan noget jeg gør, når jeg ser en anledning og en pose penge forude. Jeg elsker det hotel og denne gang var alt lige præcis som det skulle være og faktisk lidt mere til. 
På borgen bordet lå dagens første gave til manden, på hans fødselsdag i går. En massage med varm olie på Ni'mat Spa, som ligger i Kong Arthurs kælder. 
Da vi ankom til hotellet, var værelset opgraderet til et virkelig lækkert spaværelse. Og vi fik rabat på vores behandling. Sjældent har jeg fået så god en massage og manden var også svært tilfreds. 
I baren var der cosy houer, hvor vi fik lov til, at invitere "De to små" med ind i baren til gratis øl/vin. 
Den lækreste middag, med lige så lækre bobler og rødvin, fik hos den italienske nabo La Rocca. På den restaurant, har vi aldrig nogen sinde gået forgæves. Knald dygtigt personale med et glimt i øjet og kunden i centrum. 
Bagefter blev "De to små" inviteret med tilbage til hotellets lounge, hvor vi drak lækre drinks til langt ud på natten, mens manden fik endnu flere gaver. Som altid, både noget yil druk og noget til sport. 
Efter en lidt for kort nat, spiste vi Kong Arthurs overlækre morgenmad, som altid er næsten 100% øko og nu bare var blevet endnu bedre. Der var i det nye år, blevet tænkt lidt dybere over kvalitet og leverandører. En virkelig lækker opjustering. 


Så fik vi lige foræret en ekstra time på værelset, kvit og frit. Der var skruet helt op for gavehumøret denne gang. 
Ret genialt, at give andre oplevelser som gave, især når man selv skriver sig med ind i konceptet. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar