søndag den 3. januar 2016

Nytårsforsæt 1.

At rejse har altid været en del af vores planer. Det forsæt vil jeg holde fast i. Vi vil her i det nye år fejre en rejse med en rejse. Den lange rejse, vores ægteskab holder femogtyve års ægteskab til marts og det skal fejres med en fest og der efter med en rejse. Vores gave fra os yil os, bliver seksten dage i USA. I bil fra LO's Angeles til San Francisco. Med en masse stop og fede oplevelser mellem de to byer. 
Vi har brugt dagen i dag på, at planlægge rejsen. Vi klarer os selv. Manden og "den lille" har kørt en del af turen før, så vi rekonstruerer, lægger til og trækker fra som det passer til os. Jeg gider h erken Hollywood eller Las Vegas når tiden trods alt ikke er længere. Vi gider dog begge LA, San Diego, Santa Monica, Gran Canyon, Colorado River, Yosemite nationalpark og en lille håndfuld dage i San Francisco.
At planlægge rejser er en af mine yndlings beskæftigelser. At sidde med et blankt stykke papir og bare tegne og skrive sig gennem sin ønsker. At regne på dage, overnatninger, hvor og hvor længe, hvad kan man se? Hvad vil vi se? Hvad må vi droppe? Hvad skal bare opleves? Hvor mange stjerner har man brug for på et hotel? Hvad og hvornår betyder en stjerne den store forskel ? 
Der er simpelhen et utal af hvisser, hvor, hvor meget og hvorlænge. Ting som skal fyldes på og trækkes fra. 
Lige nu er billetterne tur/retur bestilt. 
Det første hotel til tre overnatninger booket.
Visum rekvireret. 
Hus og kattepassere er hyret.
Der mangler stadig en god sjat hoteller og en bil. 
Vi er igang og bi er faktisk ret godt igang. Både med planlægningen af rejsen og med et af de rigtig gode og uafvigelige nytårsforsætter. 
En fest og en rejse. Så er man da godt igang. 
Til festen er alt bestilt og booket. Invitationerne udsendt og de første gæster har allerede takket ja. 
Vi skriver den tredie i den nye kalender. Vi ligger ikke på den lade side. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar