fredag den 1. januar 2016

Sikke en fest og sikket et brag.

Nytåret er fejret. Og sikke en fejring. Der var knald på. Alle jeg talte med og alle som sendte mig billeder, kunne vidne om en mega fejring og fest. Sjældent har vi set SÅ meget fyrværkeri. Og det var bestemt ikke af den billigste slags. Der meldes også om flere skader, flere brænde og i det hele taget flere ulykker. Hvad var det vi skulle fejre? Hvad var det vi skulle vise eller bevise? Var det noget med et kollektivt modtryk? Noget med at vise, at godt nok trykkes og trues mange på deres eksistens, på deres økonomi, på deres hverdags opretholdelse, men os skal de fandme ikke kue? Eller var det et ekstra hip for vores dronning, som nervøst måtte rode lidt i talen, før hun smed bomben om, at nu har hendes mand valgt at gå på pension? En beslutning som ligger så langt fra hendes egne tanker og idealer til det hverv de er blevet betroet og et hverv, som hun aldrig har lagt skjul på, er meget nemmere at udøve med sin støtte af en mand ved sin side. Den støtte røg lige der. Ok, den var vel røget hen ad vejen, men nu blev det helt officielt, at ham Henrik der, skal vi ikke lige regne med mere. 
Jeg ved ikke hvad der lå til baggrund, men feststemning og kæmpe fyrværkeri var der godt nok og det var vist mere eller mindre landsdækkende. 
Her var festen ret behersket. Vi og "Den aller største" spiste lækker mad" ( se lige den dessert han fiksede) 


Drak nogle lækre vine og god kaffe. Vi hyggede og snakkede og jeg fandt sengen en time efter kransekagen var indtaget og champagnen var ledsaget af et stort SKÅL OG HODT NYTÅR. 
Nu er det så 2016. Første januar. Huset var næsten intakt fra morgenstunden. Der er stadig lidt spiselige rester fra både julen og nytåret, men alt i alt, er vi igang med noget nyt. Jeg har mange håb og ønsker. Både for mig selv, men virkelig også for mange andre. Jeg satser stort på 2016. Et tal som sammenlagt giver 9, som numerologisk er et rigtig godt og stærkt tal, med meget gåpåmod, styrke og venlighed i sig. H is man tror på den slags, er det rigtig opløftende, at gå ind i et niertals år. Tror man ikke på den slags, går man jo alligevel med og får automatisk en bid af kagen, uden selv at være hende den gakkede som tror på shit. 
Rigtig godt nytår til alle. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar