søndag den 6. marts 2016

En travl dag for flittige hænder.

Nørkle Caféen kommer vidt omkring. Der er virkelig gang i mange projekter og mange projekter vendes mellem os. Foråret er kommet, selv om det ved dagens møde sneede. Den slag stager vi os ikke af. En kæmpe JAHAT går os til, at se forår selv i sne. Efter forår kommer sommer og det er allerede på tide, at planlægge årets sommerudflugt. Vi har fine planer og følere er sendt i luften. 
Jeg nåede både et par små baby sokker med den nye fine hælopskrift og en masse snak og god kaffe. Jeg har planer om, at prøve nye projekter, men planer har jeg jo som bekendt altid mange af. Det kniber blot med tiden til at udføre dem. 


En ting er sikkert, et syprojekt står for døren. Det skal prioriteres ret højt snart, da jeg skal bruge værket i et nyt kostume og det her er ikke noget, som lige laves på en eftermiddag. 
Et lille fint armbånd nåede jeg også lige. Fine perler fra Amsterdam og små fine peace tegn fra NY. En gave, som sammen med flere andre små ting, skal lægges i et påskeæg. Når unge damer når den alder, hvor det eneste de ønsker sig er penge, og når pengene skal bruges til noget fornuftigt er det jo det eneste rigtige at give. For mig er penge bare virkelig fantasiløst at give, så nu kommer de i et påskeæg med et par små fine hilsner fra Farmor. Et hemmeligt projekt naturligvis. 
Sneen daler stadig hr i byen. En skøn søndag er gået. Min seng venter. I morgen kommer solen. I form af en lækker og festlig lille solstråle som skal lege med sin farmor. Så gælder det om at være frisk. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar