onsdag den 23. marts 2016

Når man virkelig elsker sin svigerdatter.

Det ser ikke sådan ud, men det gør jeg altså. Hun er heller ikke vild med alt hvad jeg byder hende, men hun kommer alligevel igen og igen. 


Den lille stakkel har døjet med rigtig mange skavanker i sit unge liv. Ikke  mindst en sej og massiv hovedpine og nogle mega spændinger i nakke, skuldre og ryg. 
Nu har vi efterhånden fået bugt med det meste. Men det koster, for det hele er jo ikke smertefrit i starten. Massage, zoneterapi, akupressur og i dag også cuppings på det meste af ryggen. Vi kommer dybere og dybere for hver gang. Ca hver tredie uge arbejder jeg på hende og efterhånden er hun smertefri i perioden i mellem. Når man har så dybe spændinger og haft hovedpine og smerter i mange år, går det hele ikke væk med et snuptag. Og der vil også være smerter og ubehag forbundet med behandlingerne ind imellem. Men med tiden, kan jeg gå dybere og dybere og fjerne mere og mere. 
Faktisk er vi begge ret godt tilfredse tror jeg faktisk. 
Jeg er jo ret begejstret for de cupper der. Det er virkelig en behandlingsform som rykker. Rykker dybt og hurtigt. Man skal lige lære at elske dem og sluge kamelen med de blå mærker de første gange. Mærkerne er klart værst i starten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar