tirsdag den 22. marts 2016

Tak til alle som støttede.

Da vi ved, at sådan en sølvbryllups morgen, kan trække mange gæster, og hver en gæst gerne vil give en gave, kan det jo let gå hen og blive til rigtig mange flasker vin, chokolade og ustyrligt mange smukke buketter. 
Vi mangler sjældent vin og drikker ikke overvældende ofte vin hjemme. 
Chokolade sætter sig på sidebenene og koster store anstrengelser at få slidt af igen. 
Buketter er smukke og altid dejlige at modtage, men i alt for store mængder, drukner den enkelte bukets smukke farver, sammensætning og duft i mængden. 
Derfor ønskede vi os bidrag til, at hjælpe andre ude i verden. Vi valgte begge de organisationer som vi gerne ville støtte og udvalgte så tre, som vores gæsters bidrag skulle gå til. 


 
Derfor har jeg her til morgen, sendt 400kr afsted til hver af de tre organisationer.
SOS Børnebyerne støtter vi i forvejen fast, da de gør et kæmpe arbejde for verdens mest udsatte børn. 
Danskflygtninge Hjælp, fordi der lige nu, er et uoverskueligt problem for mange mennesker på flugt, som vi ønsker at støtte. 
Kræftens Bekæmpelse støtter vi også begge fast og især mit hjerte banker hårdt for sagen, da en ret stor del af min familie har været ramt af den onde sygdom, flere døde af den. 
Netop i dag, er det atten år siden, at min bror måtte opgive livet og overgive sig til døden på grund af kræft. Derfor valgte jeg netop denne dag for på den måde, at ære hans minde. 
Der var mange gode organisationer vi kunne sende bidrag til, men denne gang faldt valget altså her. Her var vi begge helt enige og vi håber, at vores og vores gæsters gode bidrag må gøre en forskel og nytte i vigtige kampe. 
Og jo, vi fik skam også lækre vine, skrigende gode chokolader og meget smukke blomster, men i en mængde, hvor det hele kan nydes og beundres uden for stor trængsel. 
Om aftene havde vi ønsket os gæsternes egen fantasi på spil og meget gerne oplevelser. 
Dem fik vi mange af. Vi glæder os til, at tage hul på de mange skønne oplevelser i løbet af året. At nyde hvad nogen har tiltænkt os og imens vi nyder, vil vi sende kærlige tanker til dem som tænkte så kærligt på os. 
I går fik vi sat alle oplevelses gaverne lidt i system og snart vil vi lægge alt ind i vores kalendere, så vi har oplevelser til hele året. Skønt at have noget at glæde os til og senere over. 
På vores måde, får vi strakt vores dag ud til både andre og yil hele året. Ret fed fornemmelse. På den måde blev dagen ikke bare vores dag, men vores år. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar