mandag den 11. april 2016

Fødselsdag og Festival.

I lørdags havde jeg fødselsdag. Smuk sol badede mit liv dagen lang og dagen startede med en overdådig morgenbakke på sengen.


Videre i galop til Brunch med dejlige damer og små piger. Igen blev jeg forkælet med dejlige ting og oplevelser.Hygge, grin og snak og tiden løb hurtigt.
Mit program var hårdt lagt, så manden og jeg, sprang hurtigt på toget og mødte "De Små" i København. Nu stod der Folklore Festival på programmet. Lørdagens program bød på mavedansekonkurrence hvor ingen ringere end min egen lærer Suzzane Potempa var dommer og en af mine dansekollegaer Lise Kofod stillede op.
Et fantastisk arrangement med liveband fra Kofoed skole til den Tyrkiske buffet, konkurrence på højt niveau. Vinderen fik en betalt rejse og ophold i Tyrkiet, hvor hun skal deltage i en konkurrence. Publikums favoritten blev Lise, som også skal til Tyrkiet.
Selv blev jeg som fødselar kaldt på scenen, hvor jeg blev kuppet til at optræde til Happy Birthsday på Arabisk. Hvad gør man så? Man gir den da gas. Max gas. Publikum var på og med og det blev skide sjovt. Aftenen sluttede med åbent dansegulv, hvor gulvet hurtigt var fyldt med danseglade mennesker.
Sikke en dag. Sikke en aften. Jeg blev fejret på alle leder og kanter. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar