fredag den 27. maj 2016

Grand Canyon.

Hold nu lige op, her bliver man ramt og grebet, man bliver stum og betaget og særdeles overvældet. Dette fantastiske naturfænomen, hvor en flod gennem millioner af år, har gravet sig gennem jorden og dannet den helt vilde kløft, som mennesker i hobetal nu kommer rejsende for at se. 
Vi brugte otte timer i området. Gik en masse og kørte endnu mere. Vi kørte ruten flere gange og fulgte, hvordan lyset skiftede efter solens stilling på himlen. Intet point viste samme syn. Hele tiden var der forskel på klippernes farve og forme og der var stor forskel på, hvor meget vi kunne se af Collorado River hvert sted. Denne oplevelse var intet mindre end fantastisk. Faktisk lidt underligt, at lige dette ikke er med i Verdens Syv Vidundere. Jeg tog masser af billeder, men ikke et eneste havde været nødvendig, for det her syn glemmer jeg aldrig. Helt på højde med et af De Syv Vidundere Taj Mahal, vil man aldrig glemme det helt specielle syn når man har set det. Det overgås ikke af noget man ellers ser og ligner ikke noget man før har set. Få er de helt unikke oplevelser, men disse to er for mig helt specielle. 


Som energiarbejder, benyttede jeg naturligvis også lejligheden til, at suge af den fantastiske naturkraft og energi som var på stedet, og sendte healing og energi ud i verden, ud til alle dem som må have behov og til nogle helt særlige mennesker, som jeg ved, har særlig behov. 
På vejen mødte vi også de vildt store hjorte som går rundt i området. Vi kunne gå helt tæt på de store dyr da de gik i vejkanten og græssede. Folk stoppede op og fotograferede og dyrene lod sig på ingen måde genere i deres spisning. 


Farligere blev det da vi kørte hjem i solnedgangen, hvor de store dyr frygtløst krydsede vejen hist og her. Pludselig dukker de bare op og de er store. 
Aftensmaden indtog vi på en mexicansk/vegetarisk og glutenfri restaurant. Helt sikkert den mexicanske  Pippi som havde været på spil som indretningskonsulent og maler her. 


En lang dag med store oplevelser. Sindet og hjertet er fyldt og kroppen er brun med et stænk af rødt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar