søndag den 22. maj 2016

Santa Monika.

Dagen var sat af til stranden. Santa Monica naturligvis. Den går for, at bære den mest mondæne og der man finder Pier, som er en bro ud i vandet, som bla kan ses i nogle film. Den bro må man sige, er ret besøgt. Der er tætpakket på caféerne og vi lod os da også flashe med en øl, vand og nogle dødsyge chips. Sandet var skønt hvidt og varmt, men især jeg,Munner godt have undværet den kolde blæst. Vist helt normalt ved Stillehavet. Trods solbeskyttelse blev jeg også rød. Jeg havde i år ikke fået lagt bunden til sommerkulør og så går det hurtigt galt med den lyse hud. Vi lå der såmænd ikke længe, men solen her er skarp og hidsig. 
Blæsten gør også, at jeg endnu ikke har orket,mat køre med nedrullet kaleche. Det skal nok komme, når vi kommer på langfart i ørkenen for eksempel. 
Efter stranden, kørte vi ud i det blå langs havet. Der er hele tiden noget at se på. Grim byggestil blandet med mondæne villaer i mange millioners klassen, den ene fede bil efter den anden blandt store gamle skrumler af køretøjer, smuk havudsigt, røde klipper og små finurlige restauranter langs vejen. 
Vi endte på en restaurant med ganske dårlig stil men god mad og den smukkeste udsigt. Ingen kommentarer:

Send en kommentar