tirsdag den 14. juni 2016

Eksamen med tryk på LOVE.

Så har jeg modtaget min eksamensopgave i Energiterapi. For det første, fordi eksamen har så negativ og angstpræget en reaktion i manges krop og sind, så er eksamen her døbt om til Kærligheds Supervision. Jamen smag lige på det ord. Hvem skulle være bange for det? 
Om man vil det eller ej, er det jo en eksamen, men her ophører ligheden igen med de opgaver jeg tidligere har stået overfor ved en eksamen. Her er det altid noget med, at huske det rigtige svar og bestemt ikke ramme noget forkert. Her er der bare ikke noget rigtigt eller forkert. Af den simple grund, at denne eksamen fokuserer på elevens egne værdier, normer, måde at gribe en klient, verden og opgaven an på. Der startes med super relevante spørgsmål, hvor man ikke finder svaret i en bog, men i sit eget hjerte og de værdier, som man vil lægge vægt på i sit kommende virke. 
Der er selvfølgelig også en case, hvor man skal beskrive et behandlingsforløb og egne overvejelser omkring teknikker, punkter, klientens situation, men igen, med udgangspunkt i egne værdier og vægtning af faglige metodevalg. 
Ingen stress og store nerver. Det er jo sådan vi er uddannet. Løsningen står ikke en bog, men ligger i dit hjerte og hænder. Sådan en stil er jeg jo super vild med. Sådan skal mennesker simpelthen mødes og behandles. Og skulle du lige få den idé nu, at det vidst er noget værre hippiepjat, så lover jeg dig, at fagligheden er tårnhøj og samtlige involverede er super nørdede og dedikerede i deres faglighed. De elsker alle deres job og uddannelse. Men skal man lære folk at tænke holistisk, kræver det godt nok også, at man ser på samme folk med en holistisk tilgang. 
På denne måde, kan jeg næste sige,mat jeg elsker skolen, undervisning inc eksamen. 
Det havde man nok ikke lige troet jeg ville sige.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar