søndag den 12. juni 2016

Fødselsdage og jul slået sammen til en fest.

Hos min ene søn, kone og datter, er det kun den lille smukke, vi fejrer og begaver på fødselsdagen og jul. Vi voksne har lagt hele baduljen sammen, og fejrer hinanden to gange om året. Den ene gang arrangerer og betaler de, den anden gang gør vi.
Ganske genial ordning. Det kommer der noget kvalitet, samvær og nærvær ind i. 
I går havde jeg arrangeret dagen. 
Vi lagde ud med, at den lille lækkerhed var på tur med sin farmor, men de andre havde andre ting for. Vi var bla i byen for, at støve de helt rigtige sandaler op. Vi fandt dem til sidst. Guld naturligvis. Fire år rimer på glimmer og guld. De var intet mindre end perfekte. 
Næste step var teate for os alle. 
Østre Gasværk Teater på Østerbro diskede op med forrygende Cykelmyggen Egon møder Tommelise. 
Spørg lige, om vi ALLE var max underholdt. Unge mennesker på scenen. Tip top proff. Der var musik af Clement, ballet, opera, artisterier på højt plan og selvfølgelig en Cykelmyg, som behandlede en cykel, mere kreativt end ret mange andre cyklister. Der var poesi, action, frække sange, kærlighed og drama. En historie som alle kunne følge med i. Stort klap til den Forestilling og alle dens involverede kunstnere. 
En god gåtur senere, var vi fremme hos altid super skønne La Rocca i Vendersgade. Stedet som er så Italiensk som man kan blive i Danmark. Stedet hvor god service, lækker mad, plads til børn, højt til loftet og humor går hånd i hånd. 
Vejret var med os. Solen stod højt og gavmildt til langt ud på dagen og gled bare over i en lys og lun aften. 
En af de dage, som vi alle vil huske som noget særligt. Som noget vi fem har sammen. Sådan kan man også fejre hinanden og få den helt store gevinst ud af det. 
Her kræves ikke indpakningspapir, penge kastet ud til ligegyldigt halløj som ender bagest i skabet. Her kræves kun lyst til samvær, fantasti, lidt planlægning, lyst til at glæde og overraske andre og en sjat kærlighed. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar