lørdag den 4. juni 2016

Weekend i San Francisco.

Fredag bragede solen ned over byen fra morgenstunden. Vi benyttede derfor dagen til, at gå til Fiskermans Wharf igen. Denne gang uden den stride kolde blæst. 
Da vi først havde rundet flere andre kvarterer og derfor gået en del timer allerede, startede vi med lækker frokost på fiskerestaurant med udsigt over vandet.

Derefter gok vi til Pier 39, hvor der var liv og glade dage. Søløverne var i højt humør. Sprang op og ned af vandet og gøede lystigt.Hulter til bulter, i konstant bevægelse og en infernalsk larm. Faktisk ret mærkelige dyr. En slags kæmpe skovsnegle, som bare ligger og vrider og vender sig konstant. 
Vi vandrede langs havet
Og fik lige et kig til Alcatraz uden tåge.


På vejen hjem faldt vi over en virkelig hip vinbar. Et sted som sådan en fredag aften var tætpakket med lokale fra kvarteret. Folk som lige mødes her og skyder weekenden igang med en glas vin og måske en  bid ost. En bar, som jeg umiddelbart godt gad have i min by. Fyldt med lækre vine og gode øl. Når jeg taler om lækre vine, taler jeg også om lækre cavaer og rosévine af forskellige druer. Her var det hele til fulde. Vi faldt i snak med flere af dem, som kom for at få en drink. De sidste var to unge par, som vi så godt i hak med, at vi hængte ud sammen i flere timer og ende sammen med dem på en lokal tapasrestaurang med god Sangtia til maden. En sjov aften med sjove mennesker, hvor vi kom vidt omkring i verden i vores snak. Mon de husker at komme på besøg hos os næste sommer? 


Lørdag var sidste dag i San Francisco. En dag, som skulle fejret med brunch. Endelig noget andet end hotellets ret kedelige morgenmad. En brunch med både smoothies, med både grønt og frugt, omelet og drikkelig kaffe. Den italiensk inspirere del af byen er blevet udforsket, der er trænet ben, balder og lægge på de stejle gader og set endnu flere af gadens beboere og psykisk syge som lever i slum og snavs. Resten af lørdagen er hviledag, før kufferterne og bilen igen skal pakkes og turen atter går mod Los Angeles for en enkelt overnatning. I morgen skal vi igen tilbringe mange timer på landevejene. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar