torsdag den 20. oktober 2016

Nu har jeg gjort det igen.

Lavet en video. Hvis du vil se den ligger den på min klinik facebook side ENGLEGAARDEN. Like og følg gerne hvis du interesserer dig for den alternative behandling. 
Denne gang taler jeg om cupper og cuppings og hvad det kan være godt for. Men det var jo egentlig slet ikke det jeg ville skrive. 
Jeg ville faktisk fortælle, at driften til at videregive min viden, at fortælle om det jeg kan hjælpe andre med, lysten til at vise andre noget som faktisk virker. Den lyst, trang, drift er så stor, at den overskygger skrækken for at lægge en video ud til offentlig skue. Jo gu gør jeg så, lægger dem ud i det offentlige rum. Jeg booster dem endda så de når endnu videre ud. Og spørg lige om jeg er skrækslagen for det. Jamen det er da vildt grænse overskridende, at dele sig selv offentligt. At stå frem og sige, at jeg kan noget og at jeg har noget på hjerte. Med ansigt og stemme på. Jeg aner jo ikke hvordan det bliver modtaget af Jante og vennerne. Hvor mange er ved at dø af grin over mig? Men når den skræk har fået næring og mig nok, overtager en anden stemme, som siger at jeg har al den ret det passer mig til, at stå frem og hjælpe, vise, tale osv som jeg orker og lyster. Jeg får masser af god respons, men den anden lille djævel har også en stemme i mit øre. Måske kommer jeg videre en dag, måske ikke, men jeg håber jeg holder gejsten og går den vej jeg føler er vigtig og givende for både mig og mine følgere. 
Og bare lige en lille tanke.........mon også alle de klovne som hærger de danske veje og gader pt,har sommerfugle i maven før de går ud med det der åbenbart er vigtigt at gå ud med for dem? Bare en parantes. 
Nyd den lækre efterårsferie. Har du ikke ferie, så bare nyd efteråret. Det er nu det er lige ude foran din dør. I går gik jeg halvanden time i skoven i silende regn. Jeg var klædt fornuftigt på og det var rigtig dejligt. Skoven er virkelig smuk lige nu. De gyldne farver er spredt med den store pensel på smukkeste vis. Ud og nyd det. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar