lørdag den 24. december 2016

Glædelig jul.

Et GLÆDELIG JUL skal lyde her fra mig, til alle som læser med på min blog. I skal vide, at hver og en af jer, er med til at motivere og inspirere mig dagligt. Uden læsere ville der ikke være nogen blog. Jeg ville ikke finde motivet, engagementet eller blive inspireret til, at dele hvad mit hjerte er fyldt af. Så i skal vide, at i er min benzin på bålet. Min energi til pennen. Tak for jer. 
Her er julen igang. De små gudbørn var forbi i går og gav en hånd med ved kartofgelskrælningen


Selv den lille som skrællede med en ske følte hun var med i arbejdet


Børn vokser af voksnes tillid og krav om at de skal være med. Alle har en betydning og funktion. Alle kan bidrage og høre nytte og en forskel. Store som små og instort som småt. 
Træet var Olga med til at pynte tidligere på måneden. Nu ligger pakkerne under og venter til aftenens fest og dans. Jeg glæder mig altid til mine gaver. Ikke kun med fokus på den materielle gevinst, men mere til at se, hvad giveren har tænkt i situationen. Hvor var hjertet med i denne gave? Energien i en gave er for mig lige så vigtig som selve gaven. 


Og så vandt jeg lige endnu engang denne jul. I dag var det halvtreds kroner i skrabekalenderen fra min nisse. Ialt 232 dejlige kroner som alle enten er, eller bliver, delt ud til nogen som en lille økonomisk hjælp betyder en stor forskel. For mig ville de penge ikke gøre den store mærkbare forskel i mit liv, men det gør de for andre, så jeg lader dem med stor glæde flyve ud og skabe glæde hvor de kan. Energi giver mere energi og glæde giver mere  glæde. 


RIGTIG GOD JUL TIL ALLE. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar