fredag den 2. december 2016

Så blev det endnu engang december.

Huset er pyntet op og det første tal i kalenderlyset er væk. I dag er det tid for pakning af mange julekurve. Faktisk ikke det rigtige ord, da kurvene for en del år siden blev erstattet af brune papirsposer. 
Alt er pakket ud af kasser og sat klar i pakke venlig rækkefølge. Jeg får en hjælpenisse på besøg, så jeg satser på, at vi kan blive færdige lidt hurtigt. Når alt bare er sat i system og er klar, og man er to om arbejdet går det som regel ret hurtigt. En vis rutine hjælper. 
Har du som de fleste andre, virkelig travlt i hverdagen? Og bliver travlheden heller ikke for dig mindre i december? Den måned hvor vi jo også skulle huske at hygge og have tid sammen. 
Jeg har et lille fif. Helt gratis og nemt. Det virker for mig, så måske også for dig. 
Har du lige som jeg, fået tilmeldt dig en stak af nyhedsbreve og info mails, som sendes i en lind strøm til din indbakke? Jeg bruger tid på at slette dem hver dag, jeg læser dem sjældent og bruger nærmest aldrig deres lokkende tilbud. Nederst på siden kan man trykke AFMELD. Faktisk så let som at slukke for det tidsrøvende tv. Det giver luft og overblik i indbakken. Vi bliver nemlig mere negativt påvirkede af en fuld indbakke end vi lige går og tror. Den stresser og presser. Lige nu får jeg kun et minimum af nyhedsmails og kun nogle meget brugbare og hyggelige af slagsen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar