mandag den 6. februar 2017

Fredagsbar for ildsjæle, middag med danseglade og en stille søndag.

Fredag blev Fredagsbar indviet i Køge. Man har haft Fredagsbar længe i København, men nu kom den også her til. Det hammer gode initiativ skulle da klart støttes, så jeg tog en veninde under armen og begav mig afsted. Fredagsbar er et sted hvor ildsjæle, iværksættere, selvstændige, dem som har planer om at starte egen business op, nogen som har fede idéer som de ikke lige ved hvor de kan sætte dem i søen. Kort og godt en mulighed for at netværke på kryds og tværs. 
Tapperiet bag Køge havn lagde deres store lokaler til rådighed og 116 netværkerne mødte frem i tiden 15-22. Der var salg af kaffe, vin, vand og suppe til virkelig gode priser. 
Man møder op, skriver sit navn på et klister label og sætter den på sit bryst og kaster sig ud i at mingle. Lige her er det ikke kun lovligt, men faktisk meningen, at man spørger fremmede mennesker hvad de lige går og sysler med, lige som man glad og gerne fortæller om sig selv. Totalt fedt koncept. Lige den fredag kom jeg ikke rigere hjem, men det var en start, jeg havde betrådt stien, delt lidt af mig og hørt noget nyt. Denne Fredagsbar var den første, men bliver bestemt ikke den sidste. 
Er du en igangsætter, en ildsjæl, en omvandrende idémager? Så kom endelig ned og netværk med os andre. Første fredag i hver måned kl 15-22. Find dem også på facebook. 
Lørdag stod dagen i dansens tegn. Lørdagsdans= tre timers dans/koreografi indlæring og det er Ikke for den uøvede siger jeg bare for god orden skyld. Vi går til stålet og ørerne er stive i tre timer. Denne lørdag var også den halvårlige socialiserings dag. Der kaster vi os over tapas og bobler. Noget som der nemt går meget lang tid med og som kun bliver sjovere og sjovere for hver time.
Præcis derfor var søndagen stille med stille sysler og den ugentlige indkøbs tur og ellers nærmest intet. 
Nu er en ny uge igang. En uge hvor en smækker feriepige har entreret matriklen og dermed er freden forbi. Nu er jeg kunde i supermarked, biografgænger, kontordame, far og storesøster i skøn blanding. Jeg gør som der bliver beordret og flyder med i de lege som kører konstant. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar