onsdag den 7. april 2010

Endelig
Der blev klippet, syet, målt, klippet om, syet igen, det ene resultat var værre end det andet, hjælp måtte søges, nye forsøg, på den igen og så, lige pludselig, ja så var den der.
Eget design, noget mønster og lidt inspiration.
Ideén stammer fra de lilla velourbukser jeg syede for, ups, tja, vel ca 30 år siden. Det var den gang, hvor man købte velour og betalte pr kilo, lige der på Dyndet, hvor vi i lørdags spiste pandekager.
Et mønster måtte naturligvis til og noget måtte lige laves om om lommer, det ville jeg have. Basta.
Jeg håber jeg slipper for anklager om tyveri, men indrømmer gerne, at jeg har været under kraftig påvirkning af min daglige læsning hos Rappedikke.
Jeg vil henvende mig til hende og takke for inspirationen og håber jeg slipper for videre tiltale. Hendes skønne blog kan i øvrigt varmt anbefales. Altid et besøg værd.
Næste projekt er som tidligere skrevet, de små frø og så en hæklet kasket fra Wilfert på Gl. Kongevej. Planer er der nok af. Ikke mindst for i morgen, som er dagen før dagen. Bare vent og se hvad jeg så vil lave.

2 kommentarer:

  1. De er vel nok blevet fine.. jeg er vild med den smock nederst i benene.. det ser dejligt ud.. - Og du skal ikke høre noget for mit vedkommende :-) Kærligst fra C

    SvarSlet
  2. Tusind tak christina. Jeg er rigtig ny i syfaget og lav et hav af fejl inden sådan et par bukser er klar til brug.Min smock er sådan noget stof med en masse elastikker i som man selv rynker til. Sådan noget bliver man jo beriget med, når man spørger om råd i de gode små specialbutikker som heldigvis stadig findes. Jeg regner med, at jeg vil gå til syning til efteråret. Sy kan jeg, men jeg mangler alle finesserne og teknikker. Det som gør jeres ting lækkert.
    Stella

    SvarSlet