fredag den 2. april 2010

Påske


Endelig blev jeg også en del af klubben for mennesker som holder Påskeferie.
Det er godt nok sjældent brugt i min verden, med sådan en dag til ALT&INGENTING.
Jeg nåede en masse og tja ikke noget særligt. Skønt når det er en mulighed.
De lilla posebukser blev klippet, udviklet lidt videre på og syet de første sømme. Ponchoen fik et par nye baner, en skøn ny fiskeret så dagens lys og selv en dessert blev kreeret. Og som det mest vilde, så Niels og jeg hele TO dvdér. Vi blev faktisk medlemmer i en dvd butik, lejede to film og så dem fra start til slut. Ikke noget stort og kulturrelt, men ren og skær underholdning.
Ved sengetid, var jeg ca lige så træt og brugt, som hvis jeg havde fået nyt job inden for jord og beton faget. Det kan faktisk være ganske opslidende at holde fri og bruge tid på sig selv. Ikke at skulle yde, men bare være og nyde.
I dag er der lige et par seriøse gøremål først på dagen, men derefter vil vi tage på tur til hovedstaden. Vandre rundt i et par timer, spise noget mad og gå i biografen, hvis noget tiltaler os.
I morgen kommer min søster og så går vi igang fra den nærmeste ende. Vi skal gøre rent i sommerhuset, som trænger til en kærlig klud og et frisk pust, efter vinterens indelukkede tilværelse. Snart kan det indtages som beboelse, men jeg venter nu til vejret er lidt varmere. Bare et par grader mere, men så er jeg også klar til de lange gode gåture på Dyndet, mad på bålstedet og den healende ro, som netop findes på den plet i verden.
Du Danske sommer
jeg elsker dig.................................
Nemt at synge med på, når man lever i sommerhus, hvor den største anstrengelse og udfordring består i, at beslutte hvad man nu gider lave, spise, besøge, læse osv

1 kommentar:

  1. Når først vi er færdige med rengøringen i morgen, er jeg helt sikker på at temperaturen stiger nogle grader - om ikke andet den indre!
    Dejligt at læse, at du også har tid til at holde en fridag!
    Mange hilsner
    Sussi

    SvarSlet