mandag den 5. april 2010

Påskesysler

Søster og mand nyder "Bedstes pandekager" på Dyndet.
"Bedstes pandekagehus". Mosehuset på Dyndet.

Sommerhuset står rent og klart til sommerens besøg.


Sorø akademi.Sorø sø.

Så er påsken ved at være forbi for denne gang. Vi fik da også nået en masse. Ponchoen er vokset, ja tæt på færdig kan jeg sige. Posebukserne tager form, men også tid.
Sommerhuset er klargjort og udluftet og venter kun på besøg og sommerafslapning, mad på bålstedet og tykke bøger og god rødvin.
Den yngste søster, Sussi, hjalp med rengøringen og var bagefter frisk på en gå tur i den fantastiske Humleore skov og en pandekage i Mosehuset.
I går kørte jeg afsted med manden, ud i det blå ville vi, men hvor hen? I Sorø endte vi. Lukket var alle butikker naturligvis og øv for det, når jeg nu lige så en masse potentielle køb, i en lille hyggelig butik. Pengene blev sparet, men straks omsat i god mad på "Hotel Postgården".
En dejlig dag var som revet ud af kalenderen og indskrevet i mindebogen.
Der er godt nok smukt derude ved Sorø sø. Kør selv ud og se.


3 kommentarer:

 1. Det ser godt nok lækkert ud...
  Og Hanne´s pandekager ER bare gode. Jeg bor faktisk ikke så langt derfra..
  Lidt pudsigt som verden er lille en gang imellem.
  Hilsen Helle

  SvarSlet
 2. Ja Helle, verden er lille. Da vi købte sommerhuset for vel ca 12 år siden, troede jeg at jeg skulle vise min lille søn en hemmelighed fra min barndom. Søen. Hold da op, hvor der er mange som stadig bader der. Der kommer jo vildt mange mennesker i det område og skønt er der jo.

  SvarSlet
 3. Nærmest som at være henslængt til eventyret om Hans og Grethe i "Pandekagehuset". Heldigvis slap vi alle tre derfra i god behold. Dejlig dag og gode pandekager!

  SvarSlet