søndag den 18. april 2010

Sikke en dag!


Den første billedebid får i lige her. I går aftes brugte jeg to stive timer på at redigere billeder, alt mislykkedes og i dag har jeg brugt en time på bare at lægge billeder ind her. Jeg tror bare det er systemet son kører helt vildt dårligt her i Ribe, så i må få mine billeder i hop og måske over flere dage. Jeg har rigtig mange og gode billeder og de skal nok komme.
Jeg var jo til bliogtræf i Silkeborg i går. Små to timers kørsel hver vej, fire og en halv times koncentreret samvær med energibomber tager på kræfterne. Jeg var totalt udkørt i går aftes. På en dejlig måde. Fuld af indtryk, ideèr, tanker, ord og billeder. Tak til jer alle. Alle bidrog til den fantastiske stemning. Stedet var helt fantastisk smukt og naturen omkring Silkeborg er jo fortryllende. Intet kunne have været bedre. Jeg tør desværre ikke skrive mere end lidt af gangen, da nettet driller.

2 kommentarer:

  1. Det var en FANTASTISK dag. Det var rigtig hyggeligt at møde dig. Dagen gik bare alt for hurtigt...

    SvarSlet
  2. Tak og i lige måde.
    Ja det var en dejlig oplevelse, at få sat stemme på de mennesker som man efterhånden syntes, at man kender. Jeg skal helt sikkert med en anden gang.

    SvarSlet