fredag den 7. maj 2010

Ja ja jeg skal nok

En fridag, hvor jeg skulle i haven (tiltrængt) bage boller til teen til niecens besøg og løbe en tur.
Haven skal være klar til de her små blomsterbørn skal i jorden og pynte i min sommerhave.
Regn, pissekulde, blæst og en aflyst niece har ændret mine planer. Øv da også.


Jamen så bliver jeg da bare inde og holder min fridag. Dagen vil jeg så bruge på, at forkæle og pleje både min krop, mit sind og min computer.
Her ligger de gaver som jeg endelig har fået pakket ind. Gaver til fødselar, kommende værtinder, en som der skal siges undskyld til for en forseelse for ca 38 år siden og bare noget til en`fordi hun er sød. Et par andre små gaver er postet til de sødeste piger i Ribe. En gave fra Farmor bare fordi hun elsker nogen som nok ku trænge til en lille gave.
Jeg vil stadig bage bollerne og så vil jeg luge ud i min pc, som efterhånden flyder med skidt og kanel, stort og småt i et syndigt rod. En masse skal altså ud nu og det bliver helt bestemt i dag.
Jeg vil barbere mine ben, så de er klar til Barcelonas brunende sol, give min ansigtshud en plejende maske og mit hår en ny hårkur, samt de nylakerede tånegle en gang hærdende overlak.
Jeg vil købe ind til noget god weekend mad og et par ugeblade til eftermiddags teen med bolle og læse lidt i min bog om at have Gud med i sengen.
I aften skal manden til pokeraften med gutterne, så jeg skal nyde en laaaaang aften i mit eget gode selskab. For en gang skyld, tror jeg at jeg vil lade fjernsynet underholde mig og hvis det er for trist, vil jeg se min søns fødselsdagsgave til mig og nok slå en maske op til den lille vest og forkæle den med et par pinde.
Bare dagen nu har timer nok så jeg når det hele. Jeg håber det og også at vejret arter sig ganske anderledes i morgen, hvor min mand vil få fornøjelsen af, at pleje sine evt tømmermænd i havens smukke bevoksning.

1 kommentar:

 1. Det var da et dejligt indlæg.
  Og sik'n dag du skal have (selvom jeg ikke kommer alligevel ).
  Lyder som seriøs selvforkælelse og hygge.
  Nyd det ;)
  Kris

  SvarSlet