søndag den 9. maj 2010

Mors dag med ændrede planer

Min dag startede med en tur til planteskolen. Det gjorde MANGE andres også, kan jeg lige hilse og sige.
Her er så resultatet. Lidt pynt til havebordene, lidt til krukkerne en stor Pelargonie til trappen og så sneg der sig lige en historisk rose og en skøn pæon med til haven. Alt i lilla og rosa farver. Der er skam også andre farver i min have, men overordnet er haven nok noget romantisk og eng agtig. Lige som jeg ka lide. Små fine ting som lever deres eget liv blandt alle de andre fine ting og hver især lever deres liv og dermed udgør et hele og ingen var rigtig noget uden de andre.
Mors dag skulle jo bruges på lugning i sommerhuset.
Sådan sku det ikke gå. Jacob har inviteret på biograftur. Vi skal se Food inc og det glæder jeg mig meget til. Det kan man vist kun blive klogere af.
Emil har ikke bare tilgodeset MOR, men simpelthen valgt at forkæle mors BIL. Bilen er vasket både inde og ude, støvsuget og har ny frisk luft i dækkene. Lige den slags sysler, som jeg selv elsker bliver gjort, men hader at gøre. Hvis jeg endelig gør det, er det altid tidligt søndag, hvor jeg har stor fornøjelse af, at være en af gutterne på tanken, hvor hjulkapslerne sæbes ind før vask og vi lige går et par runder og sparker dæk. En verden og kultur, et fællesskab for sig, som jeg tillader mig at kikke ind i. Ikke nedladende, Jeg griner ikke af det, nej jeg ser på med respekt for det mænd bla har sammen og det mænd elsker at slappe af med. Vel på linie med vores håndarbejde og Latte drikning, som vel for mange mænd giver ca 0 mening.
Der kom også lige en bestilling på min hjemmeside, på et "Soldaterarmbånd" bare i en anden farve og et specielt mål. Det ligger også færdigt nu og klar til afsending.
God søndag til alle!

1 kommentar:

 1. Hej Stella.
  Det lyder som en dejlig dag for dig og familien.
  Jeg er også blevet forkælet ud over alle grænser.
  Tanni og Mathias har indrettet min stue og soveværelse i en hel ny stil. Alt fremstår nu lyst og luftigt - herligt.
  Til morgen tryllede Mathias i køkkenet med omelet og lækkert morgenbord. Desuden fik jeg alverdens lækkerier fra Frankrig, Grækenland og Italien i form af forskellige pestoer, olie, chokolade m.m.
  Knus

  SvarSlet