søndag den 23. maj 2010

Og vinderen blev......................


Endelig nåede jeg de eftertragtede 35 faste læsere. dagen er kommet, hvor en vinder skal findes. Jeg er alene om opgaven, så alle de små sammenfoldede sedler med deltager navne, hældes ud på mit spisebord, rodes rundt og rundt og rundt, alt i mens jeg lukker øjnene fast i. Pludselig, i en vildt hurtig bevægelse som ingen aner hvor kommer fra, snupper jeg-stadig med fast lukkede øjne- en vilkårlig seddel fra bunken. Først da åbner jeg øjnene igen. Vænner mig atter til lyset, folder sedlel forsigtigt op, gennemgår lige igen min moral og hele proceduren. Kan jeg nu helt sikkert sige mig fri for, at være bare det mindste manipuleret, farvet af en tendens, påvirket af en stemning, blevet bestukket eller andet?????? Jeg kan stadig se både mig selv og andre i øjnene og tillader endelig mig selv, at folde den lille seddel op og læse det smukke navn.
Hvor er det dejligt for netop hende, at hun på sådan en dejlig sommer dag må vinde mine øreringe, håber hun bliver glad for dem. Jeg kender hende ikke, så jeg håber bare, at hun vil sende mig en mail : englegaarden@hotmail.com, og lige skrive sin adresse, så jeg kan sende hende gaven.
TILLYKKE BRITTA! Håber du bliver glad for øreringene.
Tak til ALLE for deltagelsen.
Lige om lidt...........................................Så kommer der en ny Give Away og DEN bliver rigtig spændende. Følg med her.

1 kommentar: