mandag den 12. juli 2010

Hvad du ønsker skal du få

En helt fantastisk aften, i de mest fantastiske omgivelser. Der er bare SÅ dejligt i den lille gårdhave derovre i Ribe. Da mørket faldt på, faklerne var eneste belysning, en masse dejlig mad, skønne vine, jamen så var det bare så dejligt at sidde der og snakke til langt ud på natten.
For nogen, lyder hele denne beskrivelse af såvel optakten, som velkomsten af min mand, nok som total pladder romantik, det rene følelsesporno, igen totalt rosenrødt, som blogland også beskyldes med at svømme over af.
Tag det som i vil, jeg kan bare sige, at jeg skriver om sådan en aften, forde jeg er i den heldige situation, at min egen personlige ægtemand tilfældigvis også er min aller bedste ven. Et KÆMPE privilegium, det ved jeg fra min omgangskreds, fra hvad jeg læser, hvad jeg ser og hvad jeg oplever i min klinik. Vi har ABSOLUT IKKE et rosenrødt ægteskab. Forget it! Her er temperament helt ud i ekstremerne. Her bliver knaldet porcelæn og døre, råbt og skreget og sådan har det været i 19 år nu, men heldigvis bliver der også elsket, følt, savnet og kysset helt ud i ekstremerne. Her er ikke nogen følelser, tanker og ideér af ENHVER art, som ikke må blive sagt, tænkt eller vendt, dog ikke altid mødt med begejstring eller forståelse, men dog tilladt. NEJ NEJ OG ATTER NEJ, min mand er IKKE min veninde og jeg fortæller IKKE min mand alt. Venindesnak er netop VENINDESNAK og ikke altid egnet for mænd og der er ting man ikke gider snakke med mænd om og steder som bare ikke egner sig for mænd. Så bare rolig jeg er HELT NORMAL. Og ja jeg elsker stadig min mand og er endda en stor del af tiden i en vis grad, forelsket i ham, men JA, jeg kan godt se når andre mænd er lækre, også dem som er nærmest RÅLÆKRE, gode emner og bla bla bla og JA jeg danser og morer mig glad og gerne med andre mænd end min egen og JA jeg flirter ret meget og ret gerne med andre mænd. Livet eller ægteskabet eller for den sags skyld, ret meget andet, er i mine øjne perfekt, rosenrødt, eller pladderromantisk. Livet er det det er, nemlig LIVET, hele tiden i bevægelse, en masse dejlig fortid på godt og ondt, en masse, håber jeg, fremtid, på godt og ondt og så lige nu, nuet, som jo er som det er og som vi gør det til. Så det som ikke er som det ku være, er i min verden bare noget vi kan ændre på og forme som vi ønsker. Bor du i et lille usselt, utæt skur, så tænk det om til et slot og opfør dig derefter. Er manden og forholdet ikke liiiige så lækkert som ham den rigtig rålækre, så vælg dog at se din mand som den toplækreste, behandel ham derefter, omtal ham sådan og vupti, vent og se hvad der sker.
Alternativ tænkning eller ej. Tro mig, det virker.
God dag og husk at nyde solen, livet og din partner.

3 kommentarer:

  1. Og når man ser de dejlige billeder så er det man ønsker sig et lille byhus i Ribe... jeg er helt vild med Ribe.

    SvarSlet
  2. Ja Ribe er bare dejlig. Du kan tro at jeg skønner på hvor privilligeret jeg er. Ikke kun huset, men også de skønne venner og det dejlige barnebarn

    SvarSlet
  3. sikke en god beskrivelse af jeres forhold - kender det godt... ;-)

    SvarSlet