mandag den 2. august 2010

Aktiv Fritid

er navnet på en stor butik her i byen, med alt til jagt, fiskeri og friluftsliv. Samme overskrift kan meget vel sættes på vores dag. Izabel var frisk og løb med sin farmor fra morgenstunden. 4 km med en lille pause hos skovens heste.
Derefter indledte vi den vilde jagt på skolestartsgear. Nye ergonomiske blyanter, godt viskelæder og ny lineal. Bogbind måtte med i posen og da ikke mindst da det viste sig at der var op til flere slags med heste. Det tegner til et godt skoleår i tredie klasse.


En sandwich i byen og direkte i Biffen. Ny film med Bølle Bob var på plakaten. Jeg havde helt glemt lille Bob og faktisk ikke savnet ham, men ok, filmen er vel strengt taget heller ikke specielt målrettet mig, så jo, fin film med gode sange og en del dans. Havde også lige glemt Allan Olsen, som spillede cool rock fyr som tog børnenes parti.


Det var så kl 14 filmen vi så i dag. Der er nemlig også film for børn kl 12 og kl 16. Måskeog måske ikke, vil vi nå en til i ugens løb.
Nu står den på køkkentjans, så vi er klar til vores gæster. En regnbyge har lige ændret på vores opdæknings planer. Jamen så rykker vi da bare ind. Det er vel det som hedder at være omstillingsparat og det er vi.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar