lørdag den 28. august 2010

Min ven, underbevidstheden.

Underbevidstheden, den kører på fuld styrke når vi sover. meget bliver bearbejdet, sorteret og justeret på en nat. Godt som skidt. Underbevidstheden er genial. Det er faktisk den, som jeg i min klinik, hver dag, konsulterer hos andre mennesker og jeg kan love jer, at der sker FANTASTISKE ting.
Min underbevidsthed kører jo også videre om natten. videre med de problemer jeg i vågen tilstand arbejder med. I går arbejdede jeg med ny knytteteknik, igen i læder, som altid er et svært materiale, ikke mindst med hensyn til afslutninger. Læder arbejder videre og arbejder sig ofte op af de afslutninger man har lavet. Ret stort problem og altid en udfordring. Søvnen og dermed underbevidstheden, har endnu engang arbejdet for mig. Jeg vågnede i morges med en klar ide`om en løsning på en god lukning til de nye armbånd. Måske og måske ikke, får jeg afprøvet det i dag. jeg skal nemlig lave mad det meste af dagen. Gode gamle dansevenner, kommer og spiser (og danser????) i aften. Vi skiftes til værtsrollen og i aften er det så vores tur.
Lige nu koger jeg blommer til trifli.
Go weekend.

2 kommentarer:

  1. Ej, hvor fedt. Det glæder jeg mig til at se, når du har fundet tiden til at prøve ideen af. Ja, det er helt utroligt, hvad der alt rør' sig i den underbevidsthed. Min har altid været en kæmpe hjælp op til eksamen - fandt altid den røde tråd, når jeg sov, dog altid i sidste øjeblik;)
    Synes dog også at man indimellem vågner og er endnu mere forvirret pga. det underbevidstheden har sat i gang i hjernen - sådan er det i hvert fald meget, når man er lidt stresset.
    Håber I får en rigtig hyggelig aften.

    SvarSlet
  2. Tak Malene. Du har helt ret m h t underbevidstheden. Forvirring tolker jeg som flere løsningsforslag.

    SvarSlet