lørdag den 13. november 2010

EN AFTEN MED HJERTE OG OMTANKE

Som meget ofte, startede ugen i Ribe, med middag og aftenhygge hos de vidunderlige naboer Trine og Ole. izabel og jeg møder bare op og lader os servicere og forkæle. Det er altid en fornøjelse. Det er ikke KUN fordi, at Trine er FANTASTISK til at lave mad. Nej det er noget med tanken mag hver en ting og noget med hvad hjerter er fulde af. OMTANKE og OMSORG. De to mennesker husker rent faktisk hvad man kan lide/tåle/synes er sjovt/har ønsket sig/engang fortalt om. Ned i detaljen, er der tænkt. Denne gang havde Ole taget opfordringen op og foldet servietter. FRANSKE LILJER, med en lille overraskelse i Izabels, en chokolade nisse.
Izabel er ikke så vild med fisk som jeg, jamen så er der da bare kylligebryst til hende og over lækker fisk til os andre, med fantastisk tilbehør med sorte ris og en dejlig salat med både grønt og frugt.
God vin og igen er der lige kræset for Izabel. En ny type økologisk sodavand, rød og skænket i rødvinsglas.
Til kaffen, en skøn julevariant, diskes der op med lækkerier af den søde slags og der er både plads til VILD MED DANS og snak en masse.Mon jeg kender mere betænksomme mennesker??Det tror jeg faktisk ikke. Her er man ALTID velkommen og der er god plads og højt til loftet, uanset om humøret er oppe eller nede. Her grines meget men har også altid været plads til gråd. En stor befrielse med den slags venner.
Her skulle så så have været en masse gode billeder fra den dejlige aften, men igen drilles der i mekanikken. Billeder må komme senere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar