torsdag den 11. november 2010

EN LILLE SMULE JUL

Julen blev i dag skudt igang med besøg hos min gode veninde Hannes butik MOSEHUSET ved Borup.
En helt fantastisk hyggelig butik. En gammel købmandsbutik, fyldt med lækkerier. Butikken bugner af the i mere end hundrede slags, kaffe, krydderier, bolsjer og lækker brugskunst. Loftet er hele året beboet af nisser, men på denne årstid, er loftet HELT TÆT af nisser og JUL JUL og atter JUL.
I butikken er der nu også overtal af julekager og juleslik, julekalendere og gavekurve.
Jer lavede det helt store juleindkøb i form af krydderier til julens bag og konfekt og en masse lækkerier til gæstebud og lidt gaver til pakkekalenderne.
Skønt når man kan kombinere handel og venindebesøg med hinanden.
Som ekstra hygge, kom niecen også og hyggede lidt. I gården serveres the, kaffe og pandekager med forskelligt fyld fra BEDSTES PANDEKAGEHUS.
Videre til Frederiksberg, hvor der blev tid til lidt garnkiggeri og kaffe med min ældste søn. Torsdag er også Burn out Bellydance dag og det er ALTID festligt og særdeles livligt. Tænk at have SÅ meget energi, som min danselære Suzzane. Hun underviser dagen lang, mavedansehold på alle neveauer, enetimer og små hold med handicappede indvandrekvinder og så om torsdagen dette hold med totalt turbo på. Vi pisker rundt og shimmer til sveden springer fra hele kroppen. Et skønt lille hold hvor smil og godt humør fylder meget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar