torsdag den 25. november 2010

Er den ikke fin?????

Se nu lige her. Hvad siger i så? Nyt look på bloggen. Er jeg ikke bare dygtig???
Ok ok, jeg har fået lidt hjælp. Ok, MEGET hjælp. RIGTIG MEGET hjælp. Jeg har været på besøg hos niecen. Hun var i det helt store pædagogiske hjørne og delte ud af hele spektret af blogdesignviden. Sådan nogle mennesker er guld værd for mig, som ikke forstår pc-sprog. Havde det ikke været for samme niece, havde jeg ALDRIG ejet en blog og igen, uden hende, ingen videre udvikling. Jeg har kigget og lyttet og gjort notater og håber nu, at jeg kan bruge notaterne/huske bare lidt af alt det som er blevet vist og sagt. Eller må jeg jo ty til det gode gamle trick, at ringe og spørge igen og igen.
Jeg er bare SÅ tilfreds med det nye look og håber at jeg kan leve op til den fine stil og ikke får rodet for meget i det hele.
De fine faner, har jeg en intention om, at fylde med gode boganmeldelser, mad/bage opskrifter og måske noget om min faglige virke og evt tanker hermed. Det giver lige nu, en snert af præstationsangst, men mon ikke jeg klarer opgaven lige så stille og roligt? Hvis ikke! Hmmm, så må jeg jo slette de fine overskrifter igen.


 Gode nybagte boller sammen med både kaffe og the, blev jeg forkælet med.


Bare fordi.........Er det ikke en super dejlig kat? Den ligner en lille blød sky. En lille livlig kat, fuld af spillopper og kælen som bare pokker.

1 kommentar: